Post by brewtevinyli on Feb 5, 2022 11:32:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Kitchen: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Kitchen: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת סיבולת רבים ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Kitchen: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
אני אוהב את המשחק זה כיף לשחק. מה שאני שונא זה את כל המודעות ולא היכולת לעצור את זה כמו משחקים אחרים. אנחנו לא צריכים מודעה אחרי כל רמה. אני יודע שככה אתה מרוויח את הכסף שלך אבל זה מגוחך.
המשחק הזה הוא המון כיף להעביר מתישהו לעצמך כדי להירגע.
אני מאוד אוהב את המשחק אבל הספאם המתמיד של קופונים מיוחדים לקנייה שוב ושוב אחרי כל משחק הפך להיות יותר מדי. ברגע שאני אומר לא לעסקה תפסיק לשאול אותי. אולי בעתיד אבל לא עכשיו. אחרי שזה קרה 5 פעמים ברציפות אני מסיר את ההתקנה.
זה משחק ממש כיף אבל כדי לנצח את הרמות תצטרך להוציא קצת כסף אני חושב שזה מוגדר ככה וכל הפרסומות ממש מעצבנות
כיף בהתחלה עד שאי אפשר לנצח נגד השעון. זה כאילו זה נועד להגדיר שחקן שיצטרך לשלם כסף אמיתי כדי לגרום לבוסטרים לעלות רמה. לא מגניב! הלוואי והייתה אופציה לפחות לקנות את המשחק ולא להחזיק רק 5 חיים. מפתחי המשחקים האלה הפכו מעבר לחמדנים!
הם מחקו את הביקורת שלי!! 11.04.21 ((אל תעשה את זה))!!! זה פשוט... בסדר. לקוחות נסחפים פנימה לאט יותר ככל שאתה מתקדם מה שמאלץ אותך להשתמש בבוסטרים...ועדיין להיכשל!! הגרפיקה לא טובה כמו שראיתי והניסיון לצאת ממודעה הוא כמעט בלתי אפשרי!!
עמוק בקדחת הבישול כשף מטורף! טירוף בישול במשחקי המסעדות הטובים ביותר! ברוכים הבאים ל-Cooking Hot👩🍳👨🍳, משחק השף הטוב ביותר, FAST PACE משחק בישול ומשחק מסעדה! זה מביא לך את חוויות הבישול הטהורות והאמינות ביותר. בואו לערי בישול שונות, הרגישו את הטירוף והטירוף של חובב משחקי בישול. מבשלים ומגישים אוכל כשף מטורף! במשחק השף הזה, אתה פועל כשף מוביל ושף כוכב.
כיף בהתחלה אבל נהיה קשה מאוחר יותר, הכריחו להשתמש במהלכים מיוחדים עד שלא יהיו יותר אבני חן. הרבה משחקים אחרים לשחק, הסרת התקנה.
משחק טוב אם אתה רוצה להוריד אני אומר שאתה צריך
משחק נהדר
המשחק הזה כל כך כיף לשחק, אבל אני נותן ארבעה כוכבים כי אתה לא יכול לשדרג שני דברים בכל פעם שאתה צריך אותם, אתה צריך להרוויח יותר אבל אני מעריך את המשחק הזה וגם אני אוהב אותו.
עדכון: המשחק מאלץ אותך לחזור על רמות כדי לזכות במפתחות והופך לבלתי אפשרי לנצח מבלי להוציא כסף מהר מדי. הדירוג ירד מ-3 כוכבים ל-1. זהו משחק מלחיץ, מתסכל ופשוט לא שווה את המאמץ. פוסט מקורי: אני אוהב את המשחק הזה אבל שונא את זה שהוא מאלץ אותך להשתמש בשיפורים שאתה מעדיף לשמור לרמות מתקדמות יותר. אני מסוגל לחלוטין להבין את הכיוונים, תן לי לשחק את המשחק איך שאני רוצה. כמו כן, יש יותר מדי מודעות.
קשה לראות את האוכל במסעדה הבריטית ובמסעדות האחרונות. האם אתם יכולים להגדיל את האוכל? בבקשה? משחק כאן בטאבלט. פשוט מביך אותי שהאוכל קטן מכדי לראות.😔🤦🏻♀️ תודה 🙏🏻 מראש.
זה ממש קשה שלב 8 קשההה אבל הכי כיף ברמות תתת כדי שתוכל להוריד אותו
Crazy Kitchen: Cooking Game آرکید eutr
אוהב את המשחק אבל האם אנחנו נתקעים ברמות 60 ואילך ומאלצים אותנו לקנות אבני חן לא טובות, בבקשה תעשו משהו בקשר לבעיה הזו אז תאהבו את כל השאר במשחק
אני אוהב את המשחק הזה אבל הזמן אוזל מהר מדי הגרפיקה בסך הכל נחמדה. גם יותר מדי מודעות
Blades of Brim Veiksmas reyi
המשחק מהנה. הורדתי אותו לפני שעה והוא קרס פעמיים. אז הרמה בה זכיתי לא תגמלה לי מפתח. לא קיבלתי את הבונוס היומי שלי תוספת 6 ג'מים, כי זה התרסק.
לאחר העדכון ממשיך לאתחל בזמן שאני משחק ואז מאלץ אותי לאבד חיים למרות שלא הצלחתי לסיים ללא סיבה. בבקשה תתקן. lq g q7+ metropcs. שום דבר יוצא דופן אין שגיאות זה כאילו האפליקציה נסגרת עליי אבל היא לא מופעלת מחדש היא כן דחפה אותי לדף העדכון אבל שום דבר לא קורה כי זה כבר הורד.
יש הרבה רמות שאתה לא יכול לעבור גם אם אתה מאוד מהיר כי אתה צריך לשרת למשל 60 לקוחות, אבל בזמן שצוין מגיעים רק 58 לקוחות. זה ממש אבסורד. אני יודע שאני צריך לראות כמה פרסומות כדי לעבור את הרמה אבל כשאתה משתמש בבוסטרים וצופה במודעה ואתה עדיין לא יכול לעבור רמה מסוימת (לא בגלל שאתה איטי מדי, אלא בגלל שהמשחק לא מפותח), זה באמת מְטוּפָּשׁ.
Crazy Kitchen: Cooking Game آرکید eutr
Crazy Kitchen: Cooking Game アーケード pdwg
אני אוהב את המשחק הזה, זה כל כך כיף! אבל לקחתי כוכב כי בכל פעם שאתה צופה בפרסומת היא קורסת. במיוחד אם אתה משתמש בו כדי לקבל חיים נוספים/ניסיון חוזר, או במהלך המבצעים שלהם שבהם אתה אמור לנצח כמות מסוימת של משחקים ברציפות ואתה במרחק משחק אחד. לאחר זמן מה, זה הופך את המשחק הזה כבר לא שווה את זה, בסופו של דבר פשוט מחקתי אותו והמשכתי הלאה.
למשחקים שלך יש כמה דברים משותפים, בעיקר מוגדרים לשלם כדי לשחק, והמודעות שלך מגעילות מאוד לגבי נשים. התשובות שלך לביקורות נמוכות או סתם יותר B.S. אני די בטוח שאני לא היחיד שהתקין והסיר במהירות.
המשחק היה נחמד למעשה נהניתי ממנו אבל זה ממש קשה להוריד את השלב הבא למרות שיש לי קישוריות חזקה.
היה כיף ליום אחד ואז אי אפשר היה לעבור רמות כמו כל משחק חינמי בחוץ. המפתח לכך הוא להוריד משחק, לשחק עד שהם רוצים שתקנה משהו או שתצטרך לצפות בפרסומות, ואז להסיר את ההתקנה של המשחק ולשחק עוד משחק כמוהו. יש ממש 10 אלפי משחקים דומים שם בחוץ, שאתה אף פעם לא משחק מחדש את אותו אחד. בשורה התחתונה, יש אנשים שמרוויחים כסף בסרסרות כמו החבר'ה האלה. לאמאו. איזה שפל חיים.
אני לא אוהב איך אם אתה רוצה להסתכל על מודעה עבור גישה נוספת או אפשרויות אחרות, זה מתחיל את כל המשחק מחדש...... ואני לא אוהב את זה. וכמה רמות אי אפשר לנצח בלי שזה ינסה לגרום לך לקנות משהו....
זה משחק בישול טוב עם כמה משחקי משנה מעניינים אבל לפעמים מגבלת הזמן למשחקי משנה היא הרבה יותר מדי לא מציאותית. לצערי השלמתי את המשחק וכרגע אני מחכה שהוא יתעדכן כדי להוסיף אותו ברמות הבאות, מה שכנראה אומר שבסופו של דבר אמחק אותו ואמצא משהו אחר.
היי!👋🏻 המשחק הזה כל כך כיף ואני כל כך אוהב אותו 😍 אבל יש לי בעיה אני עולה לרמה 15 אבל כשאני רוצה להתחיל רמה 16 הוא אמר שלא ניתן להתחבר לשרת 🙄🙄😔😔😔בבקשה תקן את הבעיה הזו 😢😢😑 ואני מנסה עם הרבה אינטרנט שונים אבל זה לא עובד
אוהב את המשחק הזה. אני כזה אוכל אוכל וזה נותן לי הזדמנות להכין אוכל וגם אם אני שורף אותו בטעות...... אני לא צריך להריח את זה..חחח. אוהב גם את אפקטי הקול.
אוהב את המשחק, אולם drawbqck הוא המודעות הקבועות של 30 שניות שאינך יכול לעבור. גם רמות מסוימות יכולות להיות מאתגרות. שזה לא דבר כל כך רע.
אוהב את המשחק הזה הלוואי שיכולת לקחת את הכסף שלך לעולמות השונים כשאתה עולה רמה אבל זה השלילי היחיד שלי לגבי המשחק הזה, אני משחק בו במשך חודשים כל יום ולא להרבה פרסומות או חלונות קופצים
יותר מדי מודעות אם לא הייתה מודעה אחרי כל רמה זה לא היה כל כך נורא אבל מודעה של 30 שניות עוקבת אחר ניסיון eaxf ברמה. עדכון: קיבלתי תשובה מ-FlyBird אבל אני משחק בעולם הממתקים של Wonka ואין פרסומות. בכלל לא. אני אחזור למשחק Wonka.
Crazy Kitchen: Cooking Game ארקייד wxi
רק כיף ברמה 30, עד אז זה יבקש ממך בכוונה להוציא את אבני החן שלך כדי להמשיך ותאלץ לצפות בפרסומות. פרסומות בכל מקום, זה איך להרוס משחק במאה הזו. אנחנו משחקים כדי להעביר את הזמן. לא לצפות בפרסומות. הוסר.
משחק מאוד ממכר!!! שווה את ההורדה. הרמות הן מסובכות אבל לא בלתי מנוצחות, במיוחד אם אתה מנהל את השדרוגים שלך היטב.
המשחק הכי טוב בעולם הוא לא מקוון אז אם אנחנו מכבים את האינטרנט הוא מפסיק להציג מודעות אז זה הכי טוב והגרפיקה גם הכי טובה אז אני מדרג אותו ב-5 כוכבים 🌟
משחק נהדר אבל הוא מתחיל בשדרוגים במהירות ובאמת אין מספיק מטבעות או כוכבים לרכישה. זה גם זז מהר עם הוספת מרכיבים נוספים בתוך 4 הרמות הראשונות
עדכון: חודש לאחר מכן עדיין אין רמות מעודכנות והמפתחים לא יגיבו להחזר על הרכישה האחרונה שלי כדי שאוכל למחוק את המשחק הזה. אם אתה שוקל להוריד את המשחק הזה אל תעשה זאת. זו הפעם השלישית בחודשים שיש לי את זה שהמשחק דורש עדכון כדי לתת יותר רמות כשהזמן הנוכחי הוא הארוך ביותר. אל תבזבז את זמנך אנרגיה או כסף. לא מקובל למה אני צריך לחכות למפתחים כדי ליצור עוד רמות. חסר לי בונוס יקר כי אני לא יכול להתקדם!
זה לוקח יותר מדי זמן לטעון ואז זה נטען מחדש. אחרי שנה המשחק עדיין לא משחק כמו שצריך כמה חבל 😡