Post by brewtevinyli on Feb 5, 2022 11:26:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code αύξηση πολύτιμους λίθους ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind Skate 2 2022 version ▞▞▞
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, απλά παίρνετε μόνο 1 χάρτη και πρέπει να αγοράσετε τους άλλους, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερους πίνακες.
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αν και είναι πολύ λυπηρό να βλέπουμε ότι ποτέ δεν κατάφεραν να μεταφέρουν το αρχικό παιχνίδι Touchgrind στο android, καθώς φαίνεται πιο διασκεδαστικό από τη συνέχεια που πήραμε
Να πουμε ειναι τελειο.αλλα πρεπει να κανουν καποιες αλλαγες.βασικα και ετσι οπως ειναι,ειναι τελειο!!!!!
Είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά επαναλαμβανόμενο. Και μακάρι να μπορούσα τα fs και bs να αναποδογυρίζουν σε επίπεδο έδαφος. Επίσης, η απόκτηση ενός άλλου χάρτη (δωρεάν) θα ήταν ένα πολύ διασκεδαστικό και συναρπαστικό στοιχείο του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά το συνιστώ!!
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά το μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να πληρώσετε για κάθε άλλο χάρτη
Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή στη Huawei. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που το έπαιξα, ωστόσο λόγω του Huawei HiCare, η χρήση δύο δακτύλων στην οθόνη κάνει τη λειτουργία να εμφανιστεί και να καταστρέψει το παιχνίδι. Επειδή το HiCare είναι κάτι που χρησιμοποιώ συχνά, δεν θέλω να χρειάζεται να το απενεργοποιώ κάθε φορά που παίζω, καθιστώντας το παιχνίδι αδύνατο (θα υποθέσω) σε όλα τα τηλέφωνα Huawei με ενεργοποιημένο το HiCare.
ΟΧΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, μου άρεσε το παιχνίδι, ειλικρινά, θα του έδινε περισσότερα αστέρια αν για 1 ο πίνακας DIY (μια τράπουλα που το φτιάχνεις χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε εικόνα από το τηλέφωνό σου) δεν ήταν μόνο για χρήστες iphone και 2 αν δεν υπήρχε pay wall. .. δεν μπορώ πραγματικά να προχωρήσω μόνο από τον 1ο χάρτη. Έπρεπε να αγοράσω το πακέτο εκκίνησης που ήταν ίσως 7$ idk, είμαι super star τώρα και κάπως επιβιβάζομαι. Κάντε like στο σχόλιό μου και ίσως το δει ο προγραμματιστής.
Δημιουργήστε περισσότερους χάρτες στους οποίους μπορείτε να παίξετε Δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, οπότε εδώ είναι μια κριτική 1 αστεριού.
Καλά ένα σώστο κόλπο δεν μπόρο να κάνω είναι ίσα το kickflip.
Μμμ καλο
Έχω έναν λόγο για τη βαθμολογία. Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό και εθιστικό, αλλά υπάρχει κυριολεκτικά μόνο ένας χάρτης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να κερδίσετε χρήματα από τις πωλήσεις, αλλά τουλάχιστον δύο ή τρεις χάρτες δωρεάν θα σας έφερναν πολύ υψηλότερες βαθμολογίες. Θα ξαναβαθμολογήσω αν συμβεί αυτό. Ευχαριστώ.
Κάθε φορά που ξεκινάω το παιχνίδι εμφανίζονται κουκκίδες στην οθόνη και μια καρτέλα ανοίγει και δείχνει κάποιο είδος καταστήματος με μια επικεφαλίδα παρόμοιων αντικειμένων και αυτό επαναλαμβάνεται συχνά.
Το απόλαυσα για τα δέκα λεπτά που έπαιξα, αλλά το μόνο μειονέκτημα για μένα ήταν ότι δεν μπορούσα να κάνω κάποια κόλπα, θα προσπαθούσα να κάνω ένα kick flip και θα με έκανε να κάνω ένα oliy ή όπως το γράφεις, εκτός από ότι είναι καλό παιχνίδι και έχει καλά γραφικά.
Θα έδινα 5 αστέρια, αλλά υπάρχουν κάποια προβλήματα. Όταν παίζεις το παιχνίδι, νιώθω ότι μετά από ένα ορισμένο σημείο, σταματάς να προχωράς και είσαι κολλημένος στο ίδιο επίπεδο όπως πάντα. Επίσης, έχω αντιμετωπίσει κάποιες δυσλειτουργίες, αλλά είναι ακίνδυνες: αν οδηγείτε κάτω από μια ράγα και το Ollie, θα έχετε ένα τεράστιο πρόβλημα ταχύτητας, αλλά διαρκεί μόνο για ένα δευτερόλεπτο. Μακάρι αυτό το παιχνίδι να ήταν σαν το touchgrind bmx 2, ώστε να μπορούσατε να ολοκληρώσετε ορισμένες προκλήσεις σε έναν χάρτη για να ξεκλειδώσετε έναν άλλο κ.λπ. Γενικά, νομίζω ότι είναι ένα καλό παιχνίδι 🛹🛹🛹
Είναι το χειρότερο παιχνίδια από όλα δεν μου ανοίγει This game is that is bad
Θα εβαζα 5 αστερια αλλα στο κινητο δεν προχωραει το skate σε αντιθεση με το ταμπλετ μου
Καταπληκτικό παιχνίδι
Η αναπαραγωγή στο OnePlus 6T και οι λέξεις του μενού είναι πολύ φωτεινές και ξεπερασμένες. Δεν είναι δυνατή η ανάγνωση. Μήπως έχετε μια επιλογή να αλλάξετε το χρώμα των γραμμάτων; Επίσης, η ικανότητα να πιέζετε με ένα δάχτυλο αντί να κρατάτε και τα δύο δάχτυλα στο σκάφος για να το κάνετε να κινείται.
Είναι πραγματικά πολύ καλό, αν και είναι κουραστικό γιατί τα χειριστήρια δεν σε αφήνουν να κάνεις κάποια κόλπα, ω και υπάρχει ένα σφάλμα που θα σε κάνει να χάσεις τη γραμμή σου όταν σαφώς δεν έπεσες, γι' αυτό διορθώστε το, διορθώθηκε και αρρωστήσει δώστε του 5 αστέρια.
Ο χειρισμός είναι περίπλοκος
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι! Θα πρότεινα να πάτε για πιο ρεαλιστικές ρυθμίσεις για μελλοντικούς χάρτες που είναι βελτιστοποιημένοι για γραμμές, ένα καλό παράδειγμα είναι το εργοστασιακό στάδιο, το οποίο είναι φοβερό. Σχετικά με το παιχνίδι: βελτιωμένα nollies, είναι πολύ χαμηλά για συγκεκριμένα κόλπα και επιβραδύνουν όταν γίνονται grinds. Οι αμβλύτερες και οι μύτες θα πρέπει να κλειδώνουν για περισσότερο χρόνο, βγαίνουν αυτόματα. Θα πρέπει να γίνονται και σε ράγες. Οι Smiths και οι αδύναμοι θα ήταν ωραίοι. Και τελικά τα εγχειρίδια θα ήταν καταπληκτικά!
Εάν θέλετε απλώς ένα εύκολο παιχνίδι για να παίξετε αυτό μπορεί να μην είναι για εσάς. Πρέπει πραγματικά να μάθετε τα κόλπα που το κάνουν πολύ πιο διασκεδαστικό. Μακάρι να υπήρχε ένας τρόπος να παίξω με άλλους ανθρώπους στο διαδίκτυο όμως!!
Να το κατεβάσετε όπως δι πότε👍
Νομίζω ότι θα ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι αν τα χειριστήρια ήταν έστω και ημι-συνεπή. Οι Ollie και οι τσουλήθρες δύσκολα λειτουργούν μαζί με τις κλωτσιές
Γράφετε δέστρες μαγνήτης αιωρείται στο κενό από θρησκεία δολοφόνου
Κατεβάστε True Surf mod Android App .apk - Χωρίς Ιοί, 100% Ασφάλεια! Διατίθεται σε οποιαδήποτε συσκευή (κινητό, tablet, ... Κατεβάστε Touchgrind Skate 2 apk
Ξοδεύεις πολύ χρόνο κάνοντας τις προκλήσεις και εκνευρίζεσαι, αλλά πιστεύεις ότι αν τις κάνεις όλες, μπορείς να ξεκλειδώσεις άλλα επίπεδα, αλλά αυτό δεν ισχύει, πρέπει να πληρώσεις για αυτές, όπως επιβιβάζεσαι στα ίδια πράγματα για να κάνεις πατινάζ Τουλάχιστον αν μας δώσουν έναν προεπιλεγμένο χάρτη, κάντε τον πιο μεγάλο και περισσότερα πράγματα που πρέπει να κάνουμε γιατί υπάρχουν μόνο δέκα συν πράγματα που μπορείτε να κάνετε πατινάζ στον προεπιλεγμένο χάρτη
Είναι χάλια που κόλλησα στην προπόνηση γιατί τα χτύπημα με κλωτσιές είναι απίθανο, μπορώ να κάνω μόνο καθυστερημένες ανατροπές και το παιχνίδι είναι χάλια, ενημερώστε το ή διαγράψτε το από το κατάστημα εφαρμογών και τα γραφικά είναι χάλια και πραγματικά 1 παρκάρει καλύτερα
Touchgrind Skate 2 விளையாட்டு xsgc
Μου αρέσει το παιχνίδι και είναι πραγματικά διασκεδαστικό, αλλά τα γραφικά είναι χάλια και το γεγονός ότι πρέπει να αγοράσεις ζώνες το κάνει βαρετό, ενημερώστε τα γραφικά και φτιάξτε το έτσι ώστε να κερδίσετε τις ζώνες
Πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά χρειάζεται περισσότερα και καλύτερα γραφικά
Είναι εντάξει. Αλλά αυτό που μισώ σε αυτό το παιχνίδι είναι τα χειριστήρια, κάθε φορά που προσπαθώ να κάνω ένα heelflip, αντί για ένα heelflip, κάνω ένα pop shuvit. ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ. Ο. ΠΑΙΧΝΙΔΙ .ΕΣΥ. ΑΝΟΗΤΑ.ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ....
Ελέγχει τα κακά γραφικά κακό δεν μπορεί να τονίσει αρκετά πόσο κακό είναι η εφαρμογή σκουπιδιών δεν θα την ξαναπάρει πολύ καιρό για να εγκατασταθεί δεν αξίζει τον κόπο
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά πρέπει να πληρώσετε σχεδόν για κάθε χάρτη και να προσθέσετε περισσότερους δωρεάν χάρτες και εγχειρίδια και νέα κόλπα, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Και βάλτε νέες προκλήσεις και φτιάξτε το έτσι, αν κάνετε συγκεκριμένες προκλήσεις, θα λάβετε κέρματα και με αυτά τα νομίσματα μπορείτε να αγοράσετε χάρτες και σανίδες σκέιτ, πιστεύω ότι αυτό θα έκανε το παιχνίδι ακόμα πιο διασκεδαστικό και θα το άρεσε περισσότερος
Touchgrind Skate 2 Sportovní hjfe
Αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο. Τα γραφικά είναι πολύ ωραία και τα χειριστήρια είναι σαν ένα τεχνολογικό deck. Οι άνθρωποι παραπονιούνται ότι υπάρχει μόνο 1 χάρτης που είναι δωρεάν. Ναι, αυτό είναι αλήθεια, αλλά ο πρώτος χάρτης είναι εντάξει. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτήν την εφαρμογή
Αυτό ήταν το πιο αγαπημένο μου παιχνίδι από τότε που άρχισα να το παίζω. Μπορεί να φαίνομαι βαρετό με την πρώτη ματιά, αλλά αφού ξεκινήσεις να το παίζεις, βλέπεις ότι υπάρχουν ακόμα δεκάδες κόλπα που μπορείς να κάνεις και ακόμα δεν το ανακαλύψατε. Αυτό το παιχνίδι είναι επίσης πολύ χαλαρωτικό και μπορείτε να το παίξετε ενώ μιλάτε με φίλους ή εάν χρειάζεστε κάποιο καλό χρόνο. Παρόλο που δεν μπορείτε να πάρετε τα πάντα δωρεάν εδώ, νομίζω ότι το παιχνίδι προσφέρει μια καλή προσφορά δωρεάν για παιχνίδι και τα περισσότερα από τα πάρκα αξίζουν τα λεφτά του!
Zooba: Zoo Battle Royale Game Aksi iidi
ΤΟΣΟ δύσκολο να ελεγχθεί. Αν θέλετε ένα παιχνίδι πατινάζ που είναι διασκεδαστικό και πιο εύκολο να το μάθετε, αποκτήστε αληθινό πατινάζ. Ο τρόπος με τα 2 δάχτυλα σε αυτό το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολος, δεν μπορώ να συντονίσω 1 χέρι για να κάνω 2 εργασίες ταυτόχρονα
Είναι ένα καλό παιχνίδι μόνο που το παίζω πολύ είναι ότι όλοι οι χάρτες κοστίζουν χρήματα και ο ίδιος χάρτης γίνεται βαρετός
Μου αρέσει το παιχνίδι εκτός από την περιγραφή που θα έπρεπε να λέει ότι τα άλλα skate parks κοστίζουν αλλά δεν κοστίζουν. Επίσης, θα πρέπει να φτιάξουν δωρεάν άλλα πάρκα για skate αντί για το My backyard. Το παιχνίδι γίνεται βαρετό παίζοντας τον ίδιο χάρτη.
Touchgrind Skate 2 Sukan tstp
Χάλια
Τα γραφικά και τα χειριστήρια είναι πολύ ωραία αλλά το μόνο μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να πληρωθούν για τις υπόλοιπες πιστές.
Πολύ καλό για να περάσετε λίγο χρόνο, αλλά είναι χάλια που μπορείτε να πάρετε μόνο έναν χάρτη χωρίς να πληρώσετε. Αυτό που λαμβάνετε με τη λήψη είναι αρκετά βαρετό
Κάποια πράγματα που πιστεύω ότι πρέπει να προσθέσετε είναι, ένα σταγονόμετρο αντικειμένων (ράμπες kicker, μαξιλαράκια manuel, ραπ, ext), μια λειτουργία επανάληψης για κόλπα όπως το skate 3 με διαφορετικές γωνίες και τη δυνατότητα αποθήκευσης κλιπ, θα πρέπει να προσθέσετε τη δυνατότητα του Manuel's κάνοντας κλικ για να κρατήσετε τη μύτη ή την ουρά ψηλά και στην πίσω αυλή θα πρέπει να αφαιρέσετε το λουλούδι που έχει τοποθετηθεί από τη μεγάλη ράμπα τοίχου και να αφαιρέσετε το δέντρο και μέρος της προεξοχής και το γρασίδι μετατρέποντάς το σε τράπεζα με θήκη σκάλας, επίσης και το λουλούδι προεξοχές δεν μπορούν να αλέσουν
Πολύ ωραίο παιχνίδι. Όλα τα κόλπα, δέρματα, είναι πολύ ωραία. Το μόνο μου πρόβλημα είναι το εξής: Μπορείτε να παίξετε μόνο σε έναν χάρτη. Αντίθετα, πιστεύω ότι θα πρέπει απλώς να παρακολουθήσετε 9 έως 10 διαφημίσεις για να ξεκλειδώσετε έναν νέο χάρτη. Θα το βαθμολογούσα με 5 αστέρια αν μπορούσατε να το κάνετε αυτό.
Δεν είναι καθόλου καλό τα χειριστήρια είναι γελοία, είναι πραγματικά ήσυχο και το παιχνίδι είναι αδύνατο να παιχτεί.