Post by brewtevinyli on Feb 5, 2022 11:17:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Apple Knight: Action Platformer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Apple Knight: Action Platformer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakiranje beskonačnog novca ▞▞▞
▞▞▞ Apple Knight: Action Platformer 2022 version ▞▞▞
271 bug casopis 2015
u početku sam uživao u ovoj igrici. prošao toliko razina, puno bjesnio i ponekad se odmarao od ljutnje, ali se ipak vratio na više razina. nakon što sam došao do 2. karte igra mi je počela kvariti. ponekad pri otvaranju reklamnog blaga igra ne bi prikazala oglas, već bi samo prikazala crni ekran, zbog čega nisam mogao ni zatvoriti oglas. što mi nije ostavilo drugog izbora nego da izađem iz igre i ponovno je otvorim i to naravno ponovno pokreće razinu.
Pristojna igra, ali daleko, previše reklama. Nakon smrti imate opciju oživljavanja po cijenu gledanja oglasa ili ponovnog pokretanja razine... koja također reproducira oglas. Također, budući da morate gledati oglas bez obzira na to, on isisava svu napetost od ultra težine. Zašto ponovno pokrenuti razinu od nule kada, za istu cijenu oglasa, možete oživjeti na licu mjesta?
Preuzmite Apple Knight: Action Platformer 2.2.2 Mod besplatna kupovina Besplatno za Android mobitele, pametne telefone. Tableti i drugi uređaji.
Sviđa mi se ova igra, ali ima puno problema. Jedna stvar za koju mislim da bi se trebala promijeniti je cijena mača, kao što srednji mač košta 2000 novčića. I imam samo 200 novčića. Još jedna stvar za koju mislim da treba promijeniti je zdravlje, napravio sam casual mod, a umjesto srca mislim da bismo trebali imati traku zdravlja, ona traje duže, a i neprijatelji imaju zdravstvene trake, pa ako možete odgovoriti na ta dva zahtjeva nego ću biti oduševljen.
Volio sam tražiti sve Skrivene škrinje s blagom i skupljati prekrasno i brojno drago kamenje koje bi iz njih izlazilo. To je bilo stvarno zabavno. Volio sam dijalog dobrog čarobnjaka (vrlo osobni i ohrabrujući) i pomaganje mu u njegovim poslovima. Jako slatko. Sviđa mi se što možete imati kućne ljubimce pomagače koji uz vas pomažu da porazite svoje neprijatelje. Volio sam zmaja i zlog kralja čarobnjaka na kraju! Vrlo zabavna igra i izazovno osigurati da nijedan labrynth nije zanemaren! Hvala!❤️
Apple Knight: Action Platformer Action crpa
Apple Knight: Action Platformer Action maoi
Čini se da nema ljevoruki način rada koji pomiče akcijske tipke ulijevo, zbog čega mi je neugodno igrati. Htio sam joj dati 4. zvjezdicu jer je igra i dalje izgledala zabavno, ali onda sam pokušao izaći iz igre i shvatio da ne možete upotrijebiti čak ni tipku za povratak iz glavnog izbornika, što smatram jako lošim UX-om. Tako da od mene dobiva "meh" ocjenu.
u usporedbi s drugim mobilnim igrama ovo je prilično dobro napravljeno
razine su nekako sranje, ali ono što me najviše muči je kiselina. zašto te puca? gore je kada igrate na jako jer ako jedva umočite prste u to, umirete i vraćate se na početak. zajedno s odgođenim kontrolama, neke skokove je gotovo nemoguće napraviti jer morate trčati, a zatim duplo skočiti, a šefovi su i dalje teški na način "zajebati vas" umjesto na zabavan/fer način. Obožavam igru, ali sad sam se umorio od nje. mrzim biti taj tip u recenzijama, ali deinstaliram ga
Apple Knight: Action Platformer Action crpa
Igra mi se jako svidjela, međutim nakon kupnje jednog od skinova koji navodno uklanja "sve reklame" požalim što sam vidio oglas nakon svoje druge smrti, ponovo sam pokrenuo aplikaciju i ništa se nije promijenilo, i dalje oglasi. To možda nije slučaj ako imate 'gamer account' (google.. stvar), iako vrlo sumnjam da bi to dalo drugačiji rezultat. Očekivanje onoga što je moglo biti bilo je veliko, istina je bila veliko razočarana.
21 najbolja Android igra s podrškom za kontrolore 2021
Sjajna igra, zapravo. Moram ocijeniti 4 zvjezdice jer mrzim štetu od sudara u ovoj igri. Također još nije dovršen pa moram čekati sljedeće ažuriranje. Ipak je prilično ugodno, glazba i zvučni efekti su bili malo problematični, ali ne tražim da to popravim, samo jako želim ažuriranje. U svakom slučaju, hvala za ovu igru.
*edit: što je bilo s zadnjim ažuriranjem? Čini se da ste promijenili neke osnovne mehanike poput načina na koji poteškoće funkcioniraju, neprijatelji se klipaju u zidove, što je stvarno neugodno jer te puževe stvari zapravo imaju napade koji vas prate, a korisničko sučelje za igru ima dodatnu stranicu koja ga čini, pa... Gore. Stvarno volim ovu igru i čini se da ste pokušali poboljšati nešto savršeno i uništili ga.
Alien Creeps - Tower Defense কৌশল qbua
Pristojna mala igra. Vrlo podsjeća na stare igre Sega Genesis
vremenima kad nas je Apple oduševljavao MacBook A irom, ... DAS Mode (Dynamic Action Sync), namijenjen smanjenju input laga. ... Batman: Arkham Knight
... Drama Watch all of our videos ad free with our app (desktop, apple, or android):https:www.thesingingwalrus.tv/Only $4.99 USD for a year!
To je velika dobra igra da
Doslovno samo deinstaliram ovu igru jer je tvoj igrač toliko slab od ostalih likova... Tvoje moći su bespomoćne kad ti to treba...
Apple Knight zanimljiv je i uzbudljiv akcijski platformer za Android ... Igra se može opisati kao Temple Run, ali u svijetu akcije, borbe,
Ova igra je sada jedna od mojih omiljenih, dobra grafika, dobar gameplay i prekrasan dizajn razina. Igra ima vrlo fluidne kontrole i jedinstvene sposobnosti, također mi se sviđa kako novčići ne dovode u zabludu tijekom razina. Ono što mislim da bi se moglo poboljšati je više razina, igra je malo suha na materijalu (po razinama). Također preporučam drugačiju glazbu (npr. različitu pjesmu za svaki svijet) i možda manji broj oglasa i cijenu artikala. Da nije tako, definitivno bih dao 5 zvjezdica.
Izgleda dovoljno lijepo, ali igranje (uglavnom borba) zahtijeva pretjeranu reviziju
ovo je odlična igra i grafika je također dobra
Mislim da je činjenica da se oštetite dodirivanjem neprijatelja iz daljine prilično neugodna..osim toga, trebali biste dodati neku vrstu beskonačne arene..znam da je ovo platforma, ali to će biti stvarno dobar način za uzgoj zlata
Sup.
Jako dobra igra. Ali postoji greška koja značajno odgađa unose pa nisam mogao igrati igru. (Ne možeš skočiti kamo želiš)
Bilo je zabavno do kraja svijeta 2 kontrolirana su In The way boss way OP i košta pravi novac za nadogradnje koje bi pomogle pobijediti. Na loše također
Zabavna platforma u retro stilu!!! Izravno, nekomplicirano, osnovno, minimalno, jednostavno i iskreno, u eri prekompliciranih igara baziranih na grafici/olovu/ispunjenih igara, u tome nema ništa loše!!! Trči, skači, reži i pucaj!!!! Iskreno, to je nekomplicirano blaženstvo!!! Pod utjecajem ere igara u kojima je igranje/igranje bilo glavni prioritet/vladalo i u kojem su grafika i trikovi bili u potpunosti povezani!!! Onda samo tri zvjezdice jer će vjerojatno postati malo zamorno/dosadno!!! Čini se da ne možete imati sve
Jako mi se sviđa Igra! Postoji samo jedna stvar: ubio sam prvog šefa, ali sam nakon toga skočio u njegovu posljednju vatrenu kuglu i umro. Pitam se ima li igra problema s određivanjem je li to pobjeda ili poraz. Lol. Ekran je postao crn, a takav ostaje čak i kada otvorim igru. Valjda je cool.
U redu je... To je samo sve u redu platformer. Od toga zapravo ne osjećate nikakvo uzbuđenje ili strah. To je samo okej igra s okej konceptom. Teško se vratiti i igrati više nakon što ga spustiš po prvi put, ali prilično je pristojan
Ovo je sjajna igra! Jedina stvar koju bih promijenio je šteta koju neke stvari čine. Kao i za šiljke moglo bi odnijeti pola srca umjesto punog. Također dobivanje novčića traje predugo i možda će neki od dragulja učiniti vrijednijim. Ipak nastavite tako!
Preuzmite Apple Knight: Action Platformer - Najnoviju Verziju 2.2.2 Za Android Od Limitless, LLC - gibanje i animacija tekućine.
... Tiger Knight: Empire War – nova besplatna MMO taktička strategija · Shadow Warrior 2 prodaje se ... Gonner – živahna i paklena 2D platformska akcija